Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut soy sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok şık maliyetlidirler; tatminkâr korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının liyakatsiz olduğu tenha bir örnek yeterlidir!

Net olarak anlamanız kucakin aşağıya daha önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya dosdoğru açılmaktadır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri binalırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma zahir gestaltlarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın ve evgin hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu grup temelı modellerde düzgülü kapı koluna model. 

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kızılüminyum evet da sert malzemeden binalır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene iz verilir. Kullanma açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Standart ve sertifikasyonlara elverişli olarak yapılmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda neva ve ısı yalıtımına muvafık ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yanında istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kullanılacak şahıs skorsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların taçı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği Yangın çıkış kapısı istanbul kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Report this wiki page